Solven is specialist is bouwkundig afsluiten en beveiligen

Sinds 1990 helpt oprichter Tammo Schut al bedrijven met bouwkundig afsluiten en beveiligen:
“Destijds ben ik begonnen als hulpmonteur en sindsdien alle functies die je maar kunt bedenken met veel plezier mogen bekleden. In maart 2018 vond ik het tijd voor wat nieuws. Ik vind de buitengewone situaties zo interessant, dat ik mij daar meer op wil focussen. En dat doe ik met Solven BV.
Met Solven kan ik naast de standaard producten ook technisch meedenken over uitdagingen waar nog geen oplossing voor op de markt is. Denk bijvoorbeeld aan Stackdoor, het nieuwe beveiligingshek, dat ik uitgevonden heb. Stackdoor is een vervanging van het traditionele rolhek dat talloze nieuwe mogelijkheden biedt. Ook kan ik tegenwoordig met mijn 3D-printer zelfbedachte en op maat gemaakte onderdelen printen. Een technologie die in 1990 nog onmogelijk leek.
Ik ben ervan overtuigd dat deze nieuwe technologieën interessante kansen bieden voor jou. Door voorbeelden te geven van een aantal unieke projecten waar ik de laatste jaren aan gewerkt heb, hoop ik jou te inspireren en deze kansen te laten zien.
Ik hoop dat deze projecten jou inspireren en laten zien wat er nog allemaal mogelijk is in het bouwkundig afsluiten en beveiligen. En schroom niet om contact op te nemen als je daar verder over wilt praten, ik vind het erg leuk om mee te denken!”
1400

tevreden klanten

24

landen

20

jaar ervaring

7

uitvindingen

Wat anderen zeggen